Kenapa Tomok Kepala Botak ?

Tomok Kepala Botak

Penampilan Tomok pada Muzik-Muzik Separuh Akhir baru-baru ini pasti membuatkan ramai peminat penyanyi ini tertanya-tanya mengapa dia membotakkan kepala bukan?

Adakah Tomok ada membuat nazar atau terlibat dengan projek terbaru yang memerlukan dia berpenampilan sebegitu?

Jelas juara One In A Million musim kedua ini, dia membotakkan kepala bukan kerana ada sebab tertentu, sebaliknya hanya mahu tampil berbeza.

“Saya botakkan kepala bukan sebab apa-apa pun. Saja hendak tampil lain sedikit. Bukan sebab hendak buat persembahan pada malam ini (Muzik-Muzik Separuh Akhir).

Jauh sekali hendak mencuri perhatian sesiapa,” jelas Tomok yang membotakkan kepalanya pada Sabtu lalu.

Sementara itu, penyanyi kepada ‘Aku Datang’ ini menafikan dia berasa terkilan apabila lagu ciptaannya itu tidak diumumkan sebagai salah satu lagu yang mendapat markah tertinggi untuk pusingan pertama Muzik-Muzik Separuh Akhir .

“Saya tidak terkilan atau kecewa. Sebaliknya saya berpuas hati dan gembira kerana dapat buat yang terbaik untuk peminat yang memberi sokongan.  Keputusan juri profesional saya tidak mahu pertikaikan.

Anggap sahaja tahun ini saya tidak ada rezeki untuk melangkah ke Anugerah Juara Lagu (AJL). Tahun depan dan tahun-tahun berikutnya saya masih boleh mencuba. Saya tidak akan berputus asa hanya kerana gagal pada tahun ini,” ulas Tomok.

Speak Your Mind

*