(GAMBAR) Kilafairy Mendada di Pertunjukan Fashion Alia Bastamam

 
kilafairy mendada

Kilafairy, anak penyanyi veteran Rohana Jalil

Kilafairy, sesuai dengan bentuk tubuhnya yang boleh dikatakan perfect shape dan tidak menjadi masalah untuk Kilafairy mendapat perhatian dari pakaian yang dipakainya. Ini kami bawakan gambar Kilafairy di pertunjukkan fashion Alia Bastamam baru-baru ini.

[Read more...]

 

(GAMBAR) Kilafairy Versi Gadis Ayu Bersama Ibunya, Rohana Jalil

 

kilafairy, rohana jalil

Gambar terbaru Kilafairy yang sangat cantik berpakaian lebih sopan dan kurang mendada daripada kebanyakan gambar Kilafairy yang lain. Ini salah satu event Hari Ibu yang dihadir oleh Kilafairy bersama ibunya Rohana Jalil. Tidak banyak yang kami mahu katakan cuma Kilafairy memang cantik apabila nampak natural seperti ini. Berbanding dengan gaya lentik dan mendada yang dibuat-buat nya nampak macam fake!.

[Read more...]

 

Nak Dengar Kilafairy Nyanyi? Lagu Hindustan Tu

 
Kilafairy

KilaFairy

2-3 hari ni memang ramai yang datang sini nak tengok gambar Kilafairy. Mungkin ada yang masih tak kenal siapa Kilafairy sebab kebanyakan cerita tentang Kilafairy bukan berkisar tentang penglibatannya dalam bidang seni tetapi lebih kepada fizikal Kilafairy. Maksud kami, yang popular tentang Kilafairy semestinya bibir mungil Kilafairy yang mengalahkan Angelina Jolie dan juga Anjoulie Lavocah. Pernah juga Kilafairy muncul dalam ABP2010 dan semestinya anak kepada penyanyi Rohana Jalil ini mendapat perhatian ramai.

[Read more...]

 

(GAMBAR) Kilafairy Liuk Lentuk di ABP2010

 
Kilafairy ABP2010

Kilafairy liuk lentuk menggoda di Anugerah Bintang Popular 2010

Kilafairy ni anak bongsu penyanyi Rohana Jalil dan Kilafairy turut hadir malam Anugerah Bintang Popular 2010 untuk memeriahkan red carpet sambil menggayakan dress kaler coklat yang jelas menampakkan setiap lekuk tubuhnya.

Kilafairy yang juga mendapat jolokan Angelina Jolie Malaysia kerana bibir mungil nya yang mirip Angelina Jolie. Kalau Angelina Jolie tengok pon segan agaknya.

Kilafairy mungkin tak berapa nak femes dari segi kemunculannya sebagai artis mahupun pelakon. Namun Kilafairy bernaung di bawah KRU Studios, menjadi penyanyi di bawah KRU Studios.

Selain menyanyi, Kilafairy juga dicungkil bakat lakonan nya dan akan muncul dalam filem terbaru KRU Studios bertajuk Karak. Tunggu kemunculan filem tersebut kalau anda nak tengok Kilafairy berlakon. Mana tau bakat Kilafairy berlakon lebih hebat dan bawah sedikit je dari Angelina Jolie mahupon Megan Fox.

Photo Courtesy: OhBulan