Terima Panggilan Dari Yuna dan Lihat Aksi Yuna Terjun Udara

 
YUNA, LIBRESSE

Yuna membuat terjun udara

Ya! Jangan tak percaya sebab Yuna akan call anda semua untuk membuat pilihan. Nak tau pilihan apa korang kena tengok sendiri video Yuna buat penerjunan udara dengan payung terjun ni.

Ini adalah sebahagian daripada cabaran untuk Yuna sebagai duta Libresse. Maksud nya macam untuk gadis-gadis yang menggunakan Libresse anda tidak perlu risau untuk melakukan aktiviti-aktiviti penuh adventure ini sebab Yuna pun boleh buat.

[Read more...]

 

Fesyen dan Evolusi Tudung Yuna Dulu dan Terbaru

 
Evolusi Tudung Yuna

Evolusi Tudung Yuna

Kalau dulu fesyen tudung Yuna sangat diminati oleh gadis-gadis dan menjadi ikutan. Tetapi kini fesyen tudung Yuna sudah mengalami evolusi sejak Yuna di luar negara.

Lihat perbezaan tudung Yuna yang dulu cantik dan pada kami cantik juga cuma kurang sedikit. Pada pendapat kami kalau anda still minat lagi fesyen yang sekarang anda boleh je nak cuba. Mesti dah ada dijual di Jalan TAR.
[Read more...]