Nak Dengar Kilafairy Nyanyi? Lagu Hindustan Tu

Kilafairy

KilaFairy

2-3 hari ni memang ramai yang datang sini nak tengok gambar Kilafairy. Mungkin ada yang masih tak kenal siapa Kilafairy sebab kebanyakan cerita tentang Kilafairy bukan berkisar tentang penglibatannya dalam bidang seni tetapi lebih kepada fizikal Kilafairy. Maksud kami, yang popular tentang Kilafairy semestinya bibir mungil Kilafairy yang mengalahkan Angelina Jolie dan juga Anjoulie Lavocah. Pernah juga Kilafairy muncul dalam ABP2010 dan semestinya anak kepada penyanyi Rohana Jalil ini mendapat perhatian ramai.

Dari segi bakatnya, Kilafairy lebih kepada nyanyian. Kilafairy bernaung di bawah KRU Studios dan dari segi lakonan, tunggu kemunculan Kilafairy dalam Karak. Video yang pertama anda boleh dengarkan lagu Hindustan bertajuk Kushia Aur Gham yang dinyanyikan oleh Kilafairy. Tak tahu lah betul ke tak die punya sebutan tu tapi layan jelah. Video kedua juga Kilafairy menyanyikan lagu Aku Bukan Untukmu. Layan!!

Comments

  1. lagu hindustan mcm miming jek.. suara dia macam penyanyi asal.. sebijik… ntah apa2..

Trackbacks

  1. [...] ada yang masih tak kenal&#32&#115&#105apa Kilafairy sebab kebanyakan cerita tentang Kila&#102&#97&#105ry bukan berkisar tentang penglibatannya dalam bid&#97&#110&#103 seni tetapi lebih kepada fizikal Kilafairy. Maksu&#100&#32&#107ami, yang popular tentang Kilafairy semestinya bib&#105&#114&#32mungil Kilafairy yang mengalahkan Angelina Jolie d&#97&#110&#32juga Anjoulie Lavocah. [...] Paparan artikel penuh&#32&#100&#105 : LimauAis [...]

  2. [...] dan mendada yang dibuat-buat nya nampak macam fake!. Belum pernah lagi lagu mana yang popular oleh Kilafairy tetapi populariti beliau semakin melonjak naik kerana rupa nya ada. Bakat lakonan Kilafairy pon [...]

Speak Your Mind

*