Konsert Justin Bieber Malaysia: Flash Mob, Kekwat

Justin Bieber Malaysia

Justin Bieber Malaysia

Cukup lah sekali Justin Bieber menjejakkan kaki ke Malaysia, sebab kami bukan lah peminat tegar penyanyi tak matang ni. Bukan kami saja yang meluat tengok Justin Bieber yang memang besar kepala dan bersikap tidak profesional.

Insiden seperti menghalang petugas media merakamkan gambarnya sebelum memulakan konsert adalah langsung tidak profesional. Sedangkan sudah dipersetujui tiga lagu pertama petugas media boleh merakamkan aksi penyanyi bajet comel ni.

Tetapi Justin Bieber tetap tidak mahu aksinya dirakamkan langsung berpunca kerana gambarnya dengan kekasih, Selena Gomez dirakamkan setibanya di KLIA.

Kami pun tak pergi konsert Justin Bieber ni sebab kami tak minat dengan penyanyi ini. Lagipon sewaktu petang sebelum konsert JB berlangsung hujan lebat seluruh KL. Sanggup pula Beliebers ni redah hujan nak tengok mamat tak matang ni.

Kami dengar cerita yang Justin Biebers laungkan “Hello Manila” masa konsert tu. Pandai dia buat lawak. Sesetengah penonton juga complaint sebab JB nyanyi sambil lewa dan langsung tak best.

Yang minat Justin Bieber ni kami rasa kebanyakkan nya budak-budak sekolah je kot. Sebab melihatkan betapa fanatiknya mereka sehingga membuat flash mob di Pavillion ini.

Nak tergelak pon ada sebab semangat betul diorang buat benda ni. Tetapi kesian pon adik yang kecik-kecik dah diajar dengan ideologi macam ni. Silap-silap budak kecik ni nak mengaji pon tak reti. Apa pon tak boleh. Haha! dah lah. tak sanggup tengok. Pendapat korang apa pulak?

Comments

  1. weyyhh!!!!! best ape dy mnyanyi…aku thu lh korng jeles bcuz dy handsome,cute,gentleman,matang,perfect,sweet and ade suare yg matang…mne lh thu kan org yg wat blog nie yg x matang… :P …dy x nk media rakam gmbar dy sbab tkut kes yg lma brlaku blik iaitu selena gomez (gf JB) kena tumbuk dngan pminat JB sbab jeles selena couple dngan pnyanyi pujaan dy…yg psl budak kcil tu biar lh diorng nk wat ape p0n,mne lh thu tu pluang trakhir diorng tngk JB…jngan risau diorng wat tu sehari je bkn lme p0n,so diorng akan ttp pnday mngaji…ko jngan risau lh… :P …klu x mnat JB punya psl ko lh…aku ade dngar yg Justin akan wat lgi konsert selama 2 hari kt Malaysia…ko jngan nk ckp mcm2 plak bila dy dtng kli ke2 thn nie…walaup0n aku minat dy,x semestinya aku ingkar printahNya… :P … I LOVE,JUSTIN BIEBER…i’m his BELIEBER… LOV3 JUSTIN BI3B3R 3V3R AND 3V3R…I’m HIS BELIEBER AND SELENA GOMEZ’S SELENATOR…

Speak Your Mind

*