Kisah ‘Cinta’ Shila Amzah Dengan Safi Balqis !

Shila Amzah Safi Balqis

Semalam merupakan detik istimewa buat penyanyi cantik Shila Amzah apabila dia telah memperkenalkan tiga lagi teman terbaru yang dapat meningkatkan kejelitaan raut wajahnya.

Tiga teman barunya itu adalah tiga produk terkini yang lahir daripada variasi Safi Balqis Perfect 10 yang dikatakan berupaya melengkapkan rejim kecantikannya.

Ucapkan selamat datang kepada Losyen Pelembap Kawalan Minyak Safi Balqis Perfect 10 SPF15, Gel Pengelupasan Safi Balqis Perfect 10 dan Krim BB SPF30 PA++

Ketiga-tiga variasi terbaru daripada SafiBalqis Perfect 10 itu telah diperkenalkan Shila Amzah yang juta duta bagi jenama berkenaan untuk tiga tahun berturut-turut dalam satu majlis penuh santai dan mesra di sebuah bangle mewah di Bangsar.

Pengurus Kumpulan Produk SAFI, Mahsuri Sulaiman berkata, tiga trio terbaru Safi Balqis Perfect 10 adalah definisi kesungguhan produk berkenaan dalam memberikan para gadis serta golongan wanita muda di negara ini.

“Ketiga-tiga produk yang ditawarkan mempunyai kekuatan fungsi dan formulasi tersendiri dalam memberikan raut wajah Cerah Sempurna idaman setiap gadis.

“Rangkaian Produk Safi Balqis Perfect 10 diperkaya dengan formulasi Nano Biowhite yang bertindak pantas di dalam sel kulit untuk mencerahkan wajah dalam masa 14 hari dan Nano Q10 yang mengekalkan keanjalan struktur kulit wajah,” katanya.

Dipasarkan pada harga yang berpatutan, Safi Balqis Perfect 10 umpama sahabat baik yang sentiasa berada di sisi dan juga solusi kepada perihal kecantikan.

Losyen Pelembap Kawalan Minyak Safi Balqis Perfect 10 yang ringan serta tidak berminyak mampu mengawal penghasilan minyak berlebihan ketika melakukan aktiviti lasak, diperkaya dengan manfaat Nano Biowhite yang mencerahkan kulit.

Formulasi Gel Pengelupasan Safi Balqis Perfect 1membantu menghilangkan bintik-bintik hitam pada wajah dengan pantas tanpa rasa sakit sambil mengecilkan pori wajah serta menggalakan pertumbuhan sel kulit muka yang baru.

Tampil yakin dengan Krim BB SPF30 PA++ Safi Balqis Perfect 10 kerana ianya diperkaya dengan manfaat Vitamin E yang merawat dan melindungi sel kulit dari dalam dan merupakan krim pencerah wajah, serta menjadi asas kepada solekanmu.

Speak Your Mind

*