Heliza Helmi Production – Kejayaan Membanggakan Heliza Helmi

heliza helmi, heliza af

Heliza Helmi menyampaikan ucapan sewaktu pelancaran Heliza Helmi Production


Heliza Helmi, artis kecil molek bermata bulat yang sungguh berbakat kini maju setapak lagi apabila berjaya menubuhkan ‘Heliza Helmi Production’, sebuah syarikat produksi filem, album dan event hiburan. Heliza menubuhkan Heliza Helmi Production selepas beliau menamatkan pengajian di Universiti Malaysia Sabah (UMS) Mei lalu.

Heliza Helmi Production bakal menerbitkan pelbagai album untuk artis dibawah naungan Heliza Helmi Production. Antara artis di bawah Heliza Helmi Production termasuklah Isma AF, Altimet, dan ramai lagi. Majlis pelancaran dan doa selamat Heliza Helmi Production diadakan diadakan 19 Jun lalu di pejabat Heliza Helmi Production yang terletak di Pusat Perniagaan Masria, Cheras, Kuala Lumpur. Sedikit gambar sekitar Pelancaran Heliza Helmi Production.

Tahniah kami ucapkan kepada Heliza kerana berjaya mengembangkan lagi potensi dirinya dengan menubuhkan syarikat production yang akan menerbitkan album dan filem bermutu untuk industri seni tempatan.

heliza helmi production

Heliza Helmi Production


mak heliza af

Heliza Helmi


Diyana Helmi

Diyana Helmi


heliza helmi

Tetamu yang hadir semasa pelancaran Heliza Helmi Production

Comments

 1. tahniah heliza

 2. rasa mcm nk jd artis plak.

 3. Tahniah Ija~~!! May God Bless you always~ ^^

 4. salam heliza sy pn try jd plakun kt syarikat heliza production….:d

 5. heliza c0mey la..
  :x
  hehe..:”>
  tahniah heliza!!!=d>

 6. de keje kosng?? urm fresh graduate busines mngmnt..

 7. salam..maaf ggu de jwtn kosng x??fresh graduate bhgia busines mngmnt..\:d/

 8. assalamualaikum… erm hhp sdn bhd ade peluang kerja kosong x?? saya fresh graduat dari umk dalam jurusan pengajian warisan dengan kepujian~~ kalau ade rezeki hhp boleh contact saye.. 0139677869

 9. cam nie ke u nk cari kja? who r u men?
  bkn heliza yg contact..ok???

 10. Nilokomedian says:

  tahniah> sy mw tnya ada kerja kosong..sy lepasan jurusan filem dan dokumentari di kolej yayasan sabah, under abdul razak bin kassim (pak yeop)

Speak Your Mind

*