(Gambar) Perkahwinan Maizawati dan Yassin

maizawati kahwin

Yassin menyarungkan cincin ke jari isterinya, Maizawati Zainal


Perkahwinan Maizawati dan Yassin berlangsung 9 Ogos lalu. Dengan sekali lafaz, Maizawati Zainal sah menjadi isteri kepada Mohd Yassin Ben @ Abd Rahim, selepas dinikahkan oleh bapanya, Zainal Jani dengan mas kahwin RM101. Suami Maizawati, Mohd Yassin, chef di sebuah restoran di Singapura terpikat dengan sikap lemah-lembut dan sopan-santun Maizawati.

maizawati zainal, yassin ben

Maizawati Zainal selamat diijabkabul dengan Yassin


Bekas suami Maizawati, Ustaz Akhil Hayy tidak dapat hadir kerana isterinya, Waheeda sedang sakit. Apa pon kehadiran anak-anak Maizawati sudah cukup melengkapkan hari bersejarah Maizawati dan Yassin itu. Bapa Maizawati, Zainal Jani merestui perkahwinan anaknya itu dan berharap akan berkekalan hingga ke akhir hayat.

Maizawati dihari perkahwinannya
Limau Ais
: Mesti seronok Maizawati dan Yassin berpuasa bersama sebagai suami isteri. Lebih-lebih lagi bila suami seorang chef. Mesti masakannya sedap untuk berbuka nanti. Bertuah Maizawati!

maizawati, suami

Maizawati dan suami, Yassin bahgia bersama

Comments

  1. Meluat i tengok, dah lah anak 6 and go for younger boy… Very shame of her:(

  2. Mmmm,dh 3 laki ko ek maiza!!! umo bru 35 tp laki dh 3 tu…:d/

  3. eleh ko tuh..umur 25 boypren dah 10..main lak tuh!

  4. dah jodoh dia ….

  5. Nak kawin dgn org mda Lancau

  6. naya yasin dikerjakan

  7. bukan yasin yg mengerja ke? tahu je ko ni…:-?

  8. alahai muke budak2 nye… tkde ke yg sebaya nak cari..

  9. mmeng pun dh kwin dengan org muda plak tu:(:(

  10. ape salahnye die kawen ngan orang mude pun. Dah laki die nak kawen ngan die.
    Janji tak ambik laki orang.

    Klu stakat Ex laki die dpt anak dara,
    die pun bole dpt anak truna.

    Salute la..=)

  11. dah jodoh dia dapat bujang… salute jgk lah…. dah 3 laki tapi semua bujang….. tp pd i lah kan i xnk kawin klu dah 2 kali gagal….. tp x bole nak komen bnyk2 sbb allah yang menentukkan kita hanya merancang….

  12. cuma x sampai hati nak tengok muka laki yang tlalu muda… terasa mcm kawin dgn ank sdiri pulak……

  13. anda jealous kenapa?,sudah jodoh mereka..biarlah.

  14. eryy oky ape..maiza kan cantek,mesti ramai yg t’pikat….

Speak Your Mind

*