Gambar Nora Danish & Nadeem Nazri Bercuti Di Eropah ? (10 Gambar)

Gambar Nora Danish & Nadeem Nazri

Terbaru, Nora Danish dan Nadeem Nazri telah terbang ke benua Eropah sebagai destinasi terbaru dalam penjelajahan dua hati ini.

Sebenarnya tidak dapat kami pastikan sama ada Nora Danish dan Nadeem Nazri pergi ke sana untuk urusan kerja atau semata mata bercuti tetapi yang pasti mereka tidak pergi berdua – sengaja tulis untuk elak fitnah di ruangan komen. 

Ketika kami mengeluarkan entri ini, Nora Danish & Nadeem Nazri kini sudah pun berada di kota London dan mereka sebelum itu berada di kota fesyen Paris, Perancis.

Dalam perkembangan berkaitan, Nora Danish baru baru ini mendedahkan yang mereka berdua masih belum membincangkan soal perkahwinan kerana dirinya sendiri masih memerlukan masa untuk bersedia menjadi isteri yang baik.

“Saya lebih berhati-hati berdasarkan pengalaman lalu yang mana saya juga ada kesilapan dan kekurangan yang perlu diperbaiki bagi menjadi isteri yang baik,” ujar Nora Danish.

-ROTIKAYA-

Comments

  1. Nora danish ni mmg sakai. Suka cari lelaki yg sakai2. So sbb tu aku x heran hidup dia mcm ni. Puii. Muka je comel tp puki gatal manjang.

Speak Your Mind

*