(Gambar) Nora Danish Berskirt Pendek dan Sendat Habis

nora danish, nora danish seksi

Nora Danish bersama seorang lelaki Indonesia


Gambar terbaru Nora Danish yang diambil beberapa hari lepas oleh orang ramai sewaktu terserempak dengan Nora Danish di sebuah restoran di ibu kota sekitar jam 3 pagi. Nora Danish memakai skirt pendek dan sendat. Nora Danish memang Hot Mom!.

Nora Danish dilihat memakai skirt biru pendek paras peha dan sangat ketat serta sendat. Gambar Nora Danish memakai skirt pendek ini dirakamkan oleh jurugambar amateur menggunakan telefon bimbit dan kualiti nya agak kureng. Nora Danish juga bersama seorang lelaki Indonesia
Ada lagi gambar Nora Danish seksi memakai skirt pendek dan ketat, teruskan membaca post ini.


nora danish seksi. nora danish skirt ketat

Nora Danish memakai skirt pendek dan sendat

Dalam interview dengan utusan minggu lepas, Nora Danish menyatakan beliau tidak ingin bercinta dan hanya mahu mendidik dan membesarkan anaknya Rayqal. Ini pula jam 3 pagi masih di luar rumah disaat anak nak tidur. Cara apa yang Nora Danish gunakan untuk mendidik anak? Memang kami tahu Nora Danish kaki kelab dan suka berpesta riang ria bersama rakan-rakan nya.

nora danish bogel, nora danish panas

Nora Danish, ibu kepada Rayqal

Comments

  1. miss_petronas says:

    nora danish bkn mcm tu..
    iri hati ke pe wt cte mcm ni??
    cr publisiti murhnn..

    :)>-

  2. biar lah mreka dgn keluarga mreka…da ku kisah…

  3. Aku pon tak kisah.. pedulik ape aku die nak bogel ke nak telanjang bulat ke.. tapi aku tengok jugak. hehe

  4. tapi nora danish pandai main..

  5. ape la korang ni….mulut sume bau longkang….biar la dye…

  6. nak bedal eda says:

    mcm bau pantat ko ira

  7. nora danish tetap the best..i respect dia..biarlah dia enjoy dgn hidup dia lagi pun dia kan janda so tak salah kalau dia nak pegi mana2 pun..atleast dia pandai jaga diri sudah

  8. we loveeeeee nora danish – fans from BRUNEI

  9. gua x setuju dgn gambar ini. Tipu………………………. tau.

  10. dan yg penting siapa kita tau………………………… ada kelas ………… kelas tau bye….

  11. pedulikan cakap org, penting anak anak kita terjaga ok….

  12. Bersangka baik.. Maybe dia baru balik dr shooting..

  13. biarlah dia buat kn kita juga yg untung tngok. Dpt juga panaskn badan. mimpikn nora tu……

  14. NORA danish..bt mcm bgtu..sy nda blive owh,,,relaks ja…nora your are the best..durang kaki dengki..tuh..

Speak Your Mind

*