(Gambar) Nisa Kasnoon, Pembaca Berita Hot Astro Awani

Nisa Kasnoon, astro awani

Nisa Kasnoon


Nisa Kasnoon, seorang pembaca berita di Astro Awani. Ini merupakan antara koleksi gambar Nisa Kasnoon. Nisa Kasnoon mungkin setanding dengan pembaca berita lain untuk TV3 ataupon TV1.

Nisa Kasnoon
memang manis, bentuk badan pun ada. Kalau nak ambil pembaca berita mestilah cantik dan suara sedap didengar. Kalau tak, memang orang tak nak tengok berita tu. Mungkin penonton akan berubah ke channel lain.

Apa pon jom layan gambar hot Nisa Kasnoon, pembaca berita Astro Awani.


nisa kasnoon, astro awani, awek hot

Nisa Kasnoon


Nisa Kasnoon, pembaca berita astro awani

Nisa Kasnoon, pembaca berita astro awani

Comments

  1. seorang yang cantik…

  2. dah kawin ke lum

  3. memang cantik

  4. Belum kawin sebab suka laki orang..

  5. Harap cantik je, baca berita pun tak betul, lidah pendek. How Astro awani boleh ambik staff front desk pun tak tau… Hilang klass astro.

  6. pakailah tudung.nampak lagi bertambah manis&cantik.aurat pun terjaga.mesti ramai datuk2 yang takde gigi tu minat

  7. ok jugak datuk tak de gigi… dia pun memang suka laki orang katanya…

  8. Badrul hisyam says:

    Dia mmg cantik,xyah la kutuk2 fitnah dia……….

  9. wajah yg cantik akan bertambah cantik dengan pekerti yang mulia.kepada Khairunisa kasnooon, berhentilah daripada mengacau suami orang.

  10. ryan iskandar says:

    apsal you orang nak kutuk dia…apa dosa
    dia pada you orang..dia cantik, menawan..anugerah tuhan…bukan dia perview gambar ” jahat”..ni mesti pompuan juga yg dengki, cemburu dgn dia..memang perangai pompuan begitu lah….

    i like her much and looking forward to know her more and treat her as princess….kenapa pulak org lain nak cembure…Nisa..reach me tru my email ok..

  11. ryan iskandar says:

    relax lah sis…mcm ada pengalaman je..
    jgn cemburu le sbb dia menarik dan menawan
    kannn..tak baik aibkan org jika benar pon…nanti allah aibkan kita di pdg masyar tau…

  12. laki mane x nak ade skandal ngam pompuan cun mcm ni…..

  13. tengku ariz says:

    i like….gebu n mantop ni…

  14. Kesian mak dia, bg nama bermaksud baik2 tapi realitinya, tidak. Semoga ‘Sebaik2 perempuan’ ini mendapat pengakhiran yg baik.

  15. korang yg mengata dia ni mesti ada kes dgn dia kan? sbb tu beriya-iya kutuk dia.

  16. kalu x silap dia ni yg x pakai bra sampai kantoi kat TV. http://www.myartis.com/2012/03/alahai-astro-awani.html

  17. SEMAUN SENIK says:

    Memang cantik ayu dan menawan itu yang sebenar2nya

Speak Your Mind

*