(Gambar) Nia Ramadhani Kahwin Dengan Billionaire

perkahwinan nia ramadhani, nia ramadhani, nia ramadhani kahwin

Perkahwinan Nia Ramadhani dan Adrie Bakri bersejarah US$10juta (90.2billion rupiah)


Nia Ramadhani pelakon sinetron dan filem Indonesia telah pon berkahwin dengan seorang billionaire. Perkahwinan Nia Ramadhani dan Ardie Bakrie di isytiharkan sebagai yang paling mahal dalam sejarah industri hiburan Indonesia.

Majlis perkahwinan Nia Ramadhani dan billionaire, Ardie Bakri menelan belanja US10juta (kira-kira 90.2 billion Rupiah) melibatkan majlis besar-besaran dan sangat meriah. Paling mengejutkan apabila cincin perkahwinan mereka dipercayai bertakhtakan berlian yang mengandungi darah mereka berdua. Romantik bangat sih!

nia ramadhani, nia ramadhani kahwin

Perkahwinan Nia Ramadhani dan Adrie Bakri

nia ramadhani, nia ramadhani kahwin

Nia Ramadhani kahwini billionaire Indonesia

Comments

  1. sweet:x

  2. whoo ..congrat yah .:d/

  3. mandrem says:

    mak aiii cun gile.. tapi gmbr yg pertama nmpak mcm hindu je.. mmg style diorg kot..

  4. ..cntikkkk..nia mang cntik pon..:d

  5. very sweet.muka macam takut je senyum sikit.ingat tak kahwin lagi.sebab muda lagi.tahniah:x:):”>:)>-[-(;)

  6. cute ye..dye:d

  7. cutenya??????????

  8. cntiknya??????

  9. npe gk cntik2?udoh je…….

  10. nia cntex gle….
    cntexsngt2 de…

  11. nia cntex glerrrrrrr

  12. dini agama hindu kot..tuh yang mcm majlis org hindu kawin

  13. cun giler nia masa kahwin,putih melepak bak putri kayangan.ish!ish!ish!ish!

  14. tergoda semua lelaki di luar sana melihat nia.tetapi kesian nia dah jadi milik orang.kesian.:(:(:(:((:((:((:((

  15. woi nia ang kawin lah dgn randy pangalila x hansem
    langsung suami ang :-?

  16. nia ang mmg padan dgn randy dlm cite cinta kirana:(:(:(:(

  17. wa kak nia,cnk bangat…:)

  18. kak nia2,kak nia cnk bangat.kak nia leh likan kita mainan barbie,play station,kereta kontrol,

  19. kak nia,saya ialah peminat kakak.saya harap kak nia bahagia dalam hidup kakak .

  20. hye kak nia

  21. Assalamualaikum. korang semua nama penuh saya nadhrah binti mohd fowzi umur saya 13 tahun form 1 2011 14 tahun form 2 1997

  22. aku sokong kate hang..kenape erk nia x kawimg ngan randy…http://limauais.com/smilies/yahoo_cry.gif[-([-([-(:((:((:((:(([-([-([-(

  23. kenape nia x kawin ngan randy??:-?:-?:-?>:p>:p>:po-+o-+o-+~X(~X(gerangnye saye..hehhe~X(~X(~X(:-b:-b:-b:-@:-@^:)^

  24. memang pun

  25. ayang mimiey says:

    ngapa kak nia awal nakah yah……kak nia mc muda….tp ngak apa2 deh…moga bahagia yah kak nia…..dapatin bayi yg comel yah……insyaallah….amin………

  26. Cun larhhhh!!

  27. kak nia mmg canteq giler,,sye fans peminat kak nia yg setia..huhux..

  28. Alya Olivia says:

    Emang

  29. cantiknya Kak Nia…tak puas aku tengok muka dia….

  30. US10M untuk minah ni?? Mcm penagih dadah je..boobs pun tak de langsung..bayar mahal2 tak kan nak kutil tepi bantal peluk je malam2..dah lah lebih teruk dari rupa bibik aku. Cuma rambut je leh tahan..yg lain2 masuk “Reject Shop” je lah!

  31. cmel nyer kak nia

  32. azmina rosly says:

    cntk nyer..hehe..??

  33. shasasoleha says:

    smoga bagia slmanya yaa……………

Speak Your Mind

*