(GAMBAR) Neelofa Agak Seksi di Pelancaran KRU TV

Neelofa

Neelofa

Fuh! Berpeluh tengok gambar Neelofa sewaktu pelancaran KRU TV ni. Kalau yang masih belum kenal, inilah dia Neelofa Mohd Noor pemenang Dewi Remaja 2010.

Neelofa merupakan ikon kepada KRU TV dan menjadi pengacara tetap program Papparazi di KRU TV. Neelofa nampaknya agak seksi di majlis pelancaran KRU TV ini. Bukan seksi dedah-dedah macam Miera Liyana tetapi seksi lain.

Neelofa memang busy sangat sebab selepas die menang Dewi Remaja 2010 tu, terus dia dapat tawaran berlakon. Mana tak nya, pengarah pon telan air liur bila tengok liuk lentuk Neelofa ni.

Neelofa baru sahaja habis mengacarakan sebuah program di Astro Ceria dan pengambaran drama di bawah arahan Erma Fatima. Sekarang Neelofa sedang menjalani pengambaran untuk filem Azura. Apa-apa pon, Neelofa lebih meminati bidang pengacaraan sebagai pilihan karier utamanya.

Dulu Neelofa pernah digosipkan dengan Shah Jaszlee namun itu semua sudah berakhir selepas Shah Jaszlee memilih Maria Farida. Sekarang ini Neelofa sedang mula kenal-kenal dengan seorang jejaka yang terlibat dalam bidang hiburan tetapi bukan selebriti. Siapa agaknya ya?

via Budiey

Comments

  1. bukan air liur je meleleh.semua air meleleh

  2. kalau dapat,confirm kna jilat

  3. granty xkuo umh staon

  4. Orangnya cantik,tapi sayang seksi sgt.Lakunan taklah bagus.Jadi pengacara playboy lagi bagus bah…

  5. Wong Fei Hong says:

    I like.. wakaka

  6. Wong Fei Hong says:

    :-p

  7. Wong Fei Hong says:

    Dasat ko ni.. wakaka

  8. want to married neelofa

  9. nak jolok cipap ko neelofa, nok isap tetek kau

  10. neelofa chomel sokmo.wlaupun ramai yg hentam dia tpi bgi aku dia ttp baik n cute,slalu je lau bdak kelantan yg famous msti ada yg x puah aty…knape yer?????!!!

  11. hahahaa ,,,,,
    baraikn jer cukup2…

  12. cantik tapi seksi

  13. Superb.. come to papa.

  14. aku SOKONG!!

  15. Sebab orang kelantan bodo, nama aja serambi mekah, dasar berpuak tak sedar diri, mata duitan, tak sedar merempat….

  16. hamba Allah says:

    kepada tiger..
    jangan kata begitu.. anda kata orang kelantan bodo, bayangkan berapa ribu orang kelantan kat sana.. apa yang anda katakan akan berbalik kepada diri anda sendiri.. sebaik manakah diri anda? hisablah diri sendiri dulu.. mampukah menahan azab kubur nanti? bahagiakah anda di akhirat kelak? x payahlah nak kutuk2, maki2 orang lain.. semoga pembaca lain pun sedar jugak.. terima kasih.. ruangan ni agak baik jugak untuk memesan pesanan Allah..

Trackbacks

  1. [...] aktiviti seni dalam bulan Ramadhan ini dan lebih menumpukan kepada ibadat puasa dan keluarga. Pelakon kontroversi Noor Neelofa Mohd Noor, 22, ( Neelofa) memberitahu dia terpaksa melupakan hasrat untuk berehat daripada aktiviti [...]

Speak Your Mind

*