(Gambar) Majlis Sambutan Ulangtahun Perkahwinan Vanidah Imran dan Rashidi Ishak ke 10

vanidah imra, vee, rashidi ishak

Vanidah dan Rashidi serta anak-anak mereka Mikail dan Maryam


Pertama kali tengok gambar-gambar sekitar majlis anniversary Vanidah Imran dan suami, Rashidi Ishak bersama dua orang anak mereka, kami rasa cukup gembira kerana mereka kelihatan cukup bahagia sekelurga. Memang susah untuk mempertahankan hubungan suami isteri lebih-lebih lagi apabila pasangan suami dan isteri tersebut merupakan pelakon atau artis. Banyak saja dugaan nya.

Majlis sambutan ulangtahun perkahwinan Vanidah Imran atau Vee dan suami, Rashidi Ishak diadakan pada 20 September lalu dan dihadiri rakan-rakan artis serta ahli keluarga terdekat. Vee dan Rashidi Ishak berkahwin pada 1 Oktober 2000 dan dikurniakan dua orang cahaya mata, Mikail dan Maryam.

Rahsia kebahgiaan rumahtangga Vee dan Rashidi

Vee memberitahu bahawa rahsia kebahgiaan rumahtangganya adalah saling percaya. Sikap saling mempercayai diantara satu sama lain menjadi pegangan utama pasangan romantis Vee dan Rashidi. Perkahwinan mereka atas dasar cinta dan Alhamdulillah kekal hingga sekarang. Mengimbau kenangan lalu, pasangan yang dianugerahkan dua cahaya mata ini iaitu Mikail Aimran,7, dan Mariyam Rashika,6, ini mengakui jatuh cinta pandangan pertama mereka apabila berlakon bersama dalam drama Athirah.

Majlis ulang tahun perkahwianan ke-10 yang diadakan di sebuah restoran di PNB Darby Park itu turut dihadiri oleh ahli keluarga, peminat dan beberapa rakan artis seperti AC Mizal, Emilia Rosnaida, Sofea Jane, Syarifah Aleya dan Syarifah Amani.

rashidi ishak, vanidah imran, vee

Perkahwinan yang dibina atas dasar cinta


anniversary vanidah imran rashidi

AC Mizal dan Emilia Rosanaida turut hadir meraikan Vee dan Rashidi


vee, rashidi

Keluarga dan sahabat Vee dan Rashidi

Photo Courtesy: Mohamad Azhar (TheStar)

Comments

  1. sweetlah dorg nie… <3<3

  2. ha”a tul 2 sweet jer….:x

Speak Your Mind

*