(GAMBAR) Kilafairy Versi Gadis Ayu Bersama Ibunya, Rohana Jalil

kilafairy, rohana jalil

Gambar terbaru Kilafairy yang sangat cantik berpakaian lebih sopan dan kurang mendada daripada kebanyakan gambar Kilafairy yang lain. Ini salah satu event Hari Ibu yang dihadir oleh Kilafairy bersama ibunya Rohana Jalil. Tidak banyak yang kami mahu katakan cuma Kilafairy memang cantik apabila nampak natural seperti ini. Berbanding dengan gaya lentik dan mendada yang dibuat-buat nya nampak macam fake!.

Belum pernah lagi lagu mana yang popular oleh Kilafairy tetapi populariti beliau semakin melonjak naik kerana rupa nya ada. Bakat lakonan Kilafairy pon tunggu kemunculan filem Karak oleh KRU Studios tidak lama lagi. Sejak Kilafairy tampil di ABP tempoh hari, ramai yang sudah mula mengenali Kilafairy.

Terima kasih kepada blogger fashion sejati, CuteCarry yang sudi berkongsi gambar Kilafairy bersama ibunya di blog beliau. Tidak dinafikan selebriti tidak lengkap tanpa fashion designer yang mantop seperti CuteCarry. Layankan lagi gambar Kilafairy cukup sopan bersama ibunya, Rohana Jalil.

kilafairy, rohana jalil

kilafairy, rohana jalil

kilafairy, rohana jalil, cutecarry

Comments

  1. Mohd Hisham says:

    Wat masa ni xpa lg kan, nnti bila dah kwin sok, mcm mana la bntuk rupa bdn dia nnti kan, sy mmg suka tgk kila ni, biasa la org muda kan sbb bnda ni hnye la smntara, x lama….

  2. Dah kawen mestilah makin mantop..buah sekarang lum diramas agi pon tak mengancam, tunggulah detik2 masa tu..si Bienda pun sama..lepas kawen wowww..buah jambu batu dah jadi buah tembikai!

  3. emaknye nk nmpk seusia dgn anak tp dh serupa bapuk tua je.

  4. tapi mak dia mantap lagi beb…slurrpp

Trackbacks

  1. […] dengan make up, lantas tidak menyerlahkan kecantikan semulajadi beliau. Siapalah kami untuk menilai kecantikan Kilafairy, anda tentukan sendiri. Apa pon kami agak pelik kenapa 2-3 hari ini kami asyik sibuk pasal anak […]

Speak Your Mind

*