(GAMBAR) Kilafairy Liuk Lentuk di ABP2010

Kilafairy ABP2010

Kilafairy liuk lentuk menggoda di Anugerah Bintang Popular 2010

Kilafairy ni anak bongsu penyanyi Rohana Jalil dan Kilafairy turut hadir malam Anugerah Bintang Popular 2010 untuk memeriahkan red carpet sambil menggayakan dress kaler coklat yang jelas menampakkan setiap lekuk tubuhnya.

Kilafairy yang juga mendapat jolokan Angelina Jolie Malaysia kerana bibir mungil nya yang mirip Angelina Jolie. Kalau Angelina Jolie tengok pon segan agaknya.

Kilafairy mungkin tak berapa nak femes dari segi kemunculannya sebagai artis mahupun pelakon. Namun Kilafairy bernaung di bawah KRU Studios, menjadi penyanyi di bawah KRU Studios.

Selain menyanyi, Kilafairy juga dicungkil bakat lakonan nya dan akan muncul dalam filem terbaru KRU Studios bertajuk Karak. Tunggu kemunculan filem tersebut kalau anda nak tengok Kilafairy berlakon. Mana tau bakat Kilafairy berlakon lebih hebat dan bawah sedikit je dari Angelina Jolie mahupon Megan Fox.

Photo Courtesy: OhBulan

Trackbacks

  1. […] Bakat lakonan Kilafairy pon tunggu kemunculan filem Karak oleh KRU Studios tidak lama lagi. Sejak Kilafairy tampil di ABP tempoh hari, ramai yang sudah mula mengenali Kilafairy.Terima kasih kepada blogger […]

Speak Your Mind

*