(Gambar) Kelly Clarkson Tiba Di Malaysia

kelly clarkson, kelly clarkson malaysia, concert kelly clarkson

Kelly Clarkson in Malaysia


Kelly Clarkson yg bakal mengadakan konsertnya di Indonesia mencetuskan kontroversi iaitu mendapat tajaan dari syarikat rokok L.A. Lights.

Sedia maklum bahawa di dunia sekarang ni pelbagai kempen dan kaedah digunakan semua negara untuk mengurangkan perokok. Sebab itu la konsert Kelly Clarkson di Jakarta mencetuskan kontroversi.

Pengurusan Clarkson segera memberi keterangan berikut: “Penaja tembakau berkaitan untuk persembahan Kelly Clarkson pada tarikh 29 April di Jakarta, Indonesia kini telah ditarik. Iklan, poster dan billboard akan dibuang dari jalanan dan media, secepat mungkin. ”

Setelah meraikan ulang tahunnya yg ke-28 pada Sabtu, bekas peserta program “American Idol” telah terbang dari Perth, Australia ke Malaysia untuk dua pertunjukan di Kuala Lumpur.

Bercerita tentang situasi dan keputusannya untuk membuat persembahan di Jakarta, Kelly menulis di blog-nya, “Saya tidak akan membatalkan persembahan demi peminat saya dan saya juga bukan perkok dan tidak akan menggalakkan untuk merokok.

Jom tengok gambar-gambar Kelly Clarkson sebaik tiba di Malaysia.

Comments

  1. wah …. karcisnya mahal bangat…. pengen nonton ini yang benar-benar the real idol nie …….

  2. wah debabnya kelly sekarang…

Speak Your Mind

*