(Gambar) Diana Danielle Paling Seksi dan Menggoda

diana danielle, peha gebu

Diana Danielle paling seksi


Pagi yang indah Isnin ini. Namun ramai yang masih dalam mood cuti. Bak kata orang putih ‘Monday Blues’ gitu. Bagi menyegarkan mata anda semua yang belum start kerja lagi di pejabat tu, masih terkebil-kebil memikirkan apa yang telah dibuat cuti 3 hari hujung minggu lepas. Apa kata kita tengok gambar seksi Diana Danielle yang memakai skirt pendek sekerat sampai peha.

Diana Danielle memang popular kerana memiliki rupa paras yang cantik dan menawan mencairkan setiap lelaki yang memandang. Kulit Diana Danielle yang putih mulus dan gebu itu semestinya mendapat rawatan pakar dari New York Skin Solutions. Jom kita layan lagi 2 gambar seksi Diana Danielle pakai skirt pendek ala-ala Rozita Che Wan dan Azza Elite


diana danielle seksi

Diana Danielle memang menggoda

diana danielle menggoda

Diana Danielle memiliki rupa yang cantik dan manis

Comments

  1. TeropongSenja says:

    wau……mengancam dan menggugat, memang gebu siot……..

  2. makcik kota.. says:

    :(( sedih tengok artis melayu islam berpakaian ..kat umah saya banyak baju rasa nk sdekah je bg tutup peha2 tu..

  3. o-+

  4. MANG PATOT POWN,DIOWANG TUE DA OBSES SNGAT SANPAI XINGAT AGAMA SENDIRI:-w:-w:-w

  5. URM NTAH LA APEW NAK JADI AN ARTIS ZAMAN SKUNG NIE

  6. hye2x korang

  7. rasanya itu bukan diana danielle. ada artis indonesia yang mempunyai wajah iras2 beliau.

  8. jadi belen la

  9. miss_petronas says:

    x sadar diri..
    ni r remaja zmn skrg…
    rupa ada tp buruk perangai wt ape kn??
    nk pakai ape pakai r tp ada thpnye..
    cntk sgt kew??
    xpnn…..
    :-& :-t >:p b-( [-x

  10. OMG!!! :o
    -urm…tp muke die nmpk laen sket la…ape?:-?

  11. Heh, baik bogel terus je! Buat apa nak tunjuk sikit-sikit? Dah ikut kafir tu, kafir jugak….:-\”:-\”:-\”:-\”:-\”

  12. mulutlaser says:

    x heran pon!!!!

  13. mulutlaser says:

    tol2..

  14. mulutlaser says:

    make up je tu!!tp mmg muka dy..

  15. mulutlaser says:

    eh dy perasan cantik,ok la tu..

  16. mulutlaser says:

    ap daa…tu mmg dy la!! cbe tgok senyum dy tu..sebijik je

  17. mulutlaser says:

    haha….tol2

  18. mulutlaser says:

    hah..sy pun nk sedekah jgk laa.dpt gak pahala..

  19. mulutlaser says:

    cantik lg nyonya jual botol…

  20. nur aina says:

    siapa tu???

  21. bodoh…bangang..bangsat..serupe x pakai2 pape je…bodoh nye diana

  22. pehhhh dah lawa seksi plak..

  23. facebook.com/parkourseven

  24. diana nampak jubur tu……….. nanti aku rogol kan baru tau……..

  25. huhuhu…terbaik wok….lau la aku putih melepak cm 2…….

  26. nak bedal eda says:

    makcik jage anak makcik sudah…xpayah sebok hal org nak sedekah p kasi org miskin
    yang memeerlukan…

  27. hamba Pencipta says:

    semoga kita suma akn mendapat pentunjuk dan hidayah dr Allah…manusia suma tak sempurna…jgn pandang hina pd org lain…kita tak tahu apa akn tjd masa depan…mungkin nti dia akn jd lebih baik dr kita semua…

  28. perhhh1!!!!! bez gak lau dpat man ngan diana ney,,,,, putih beb,,,, klau dpat diana ney,, supah da x cri laen… lau cari pon time da bosan jew ,,,

  29. npew x ltak gmba dinan bogel jew teroz.,.,baru bezz,,,,,

  30. burit tembam

  31. nk rasa konek ke??

  32. gmba skirt ny singkat sgt smpy dah mcm paras tutt tutt

  33. wanita akan menarik empat jenis lelaki bersamanya ke dalam neraka.

    1. Ayahnya

    Apabila seseorang yg bergelar ayah tidak memperdulikan anak-anak perempuannya di dunia. Dia tidak memberikan segala keperluan agama seperti mengajar solat, mengaji & sebagainya. Dia membiarkan anak-anak perempuannya tidak menutup aurat…..tidak cukup kalau dengan hanya memberi kemewahan dunia sahaja maka dia akan ditarik ke neraka oleh anaknya.

    2. Suaminya

    Apabila si suami tidak memperdulikan tindak tanduk isterinya. Bergaul bebas di pejabat, memperhiaskan diri bukan untuk suami tapi untuk pandangan kaum lelaki yang bukan muhrim apabila suami mendiam diri walaupun dia seorang alim seperti solat tidak bertangguh, puasa tidak tinggal maka dia akan turut ditarik oleh isterinya ke neraka.

    3. Abang-abangnya

    Apabila ayahnya sudah tiada, tanggungjawab menjaga maruah wanita jatuh ke bahu abang-abangnya…..jikalau mereka hanya mementing keluarganya sahaja dan adik perempuannya dibiar melencong dari ajaran ISLAM …tunggulah tarikan adiknya ke neraka kelak.

    4. Anak Lelakinya

    Apabila seorang anak tidak menasihati seorang ibu perihal kelakuan yang haram dari Islam, bila ibu membuat kemungkaran pengumpat, mengata & sebagainya, maka anak itu akan disoal dan dipertanggungjawabkan di akhirat kelak. Nantikan tarikan ibunya ke neraka.

  34. diana nak pantat awak boleh tak,jom kita beroman.pantat diana mesti putih kan,muahhhhhhhhhhhhh.sayang diana

  35. mmng cntik n seksi tp ingat la kita ni owg Islam.paham2 la ea..

Speak Your Mind

*