(GAMBAR) Anak Rita Rudaini dan Aidil Zafuan, Arjuna

aidil zafuan, rita rudaini

rita rudaini, aidil zafuan

Aidil Zafuan dan Rita Rudaini

Tahniah kami ucapkan buat pasangan Rita Rudaini dan Aidil Zafuan yang menerima kehadiran cahaya mata kedua mereka apabila Rita selamat melahirkan bayi lelaki seberat 2.75 kilogram di Pusat Pakar Perubatan Prince Court. Bayi lelaki yang diberi nama Airit Rafqa Arjuna itu lahir kira-kira jam 2 petang Jumaat lalu. Kedua-duanya, Rita dan bayi tersebut berada dalam keadaan sihat. Aidil Zafuan bersyukur kerana semuanya selamat.

Sebelum ini Rita dan Aidil mempunyai seorang anak lelaki iaiatu Airit Rayyan Rizqin yang kini berusia dua tahun. Walaupun sebelum ini ada desas desus yang mengatakan hubungan Rita dan Aidil sedikit goyah akibat salah faham, nampaknya kehadiran Airit Rafqa Arjuna ini menunjukkan Aidil dan Rita masih bahagia bersama.

anak kedua rita aidil

Anak kedua Rita Rudaini dan Aidil Zafuan

anak rita rudaini, anak aidil zafuan

Airit Rafqa Arjuna

Limau Ais: Ayu Raudhah dan Zaquan Adha bila lagi?

Comments

  1. semoga bahagia selamanya

  2. Semoga berkekalan hingga akhir hayat…ingatlah anak…tiada harta yg paling berharga…

  3. berdoa pd Tuhan semoga apa yg keruh menjadi jernih…kpd rita bersabar ye…Tuhan tahu segalanya…kpd aidil….ingat anak anda harus diutamakan dan anak2 memerlukan kasih syg ibu bapa…jgn kerana mulut org rmh tgga huru hara kerana anda sendiri yg perlu mencorak masa depan keluarga….

  4. cantik lg rita dr zarema mcm jelmaan monda feddy,,,,,,,

    nti adil akan sungkur depan ank dia

Speak Your Mind

*