23Jul/107
Krisdayanti dikecam hebat oleh media Indonesia dan rakyat Indonesia sendiri kerana, Krisdayanti bercium dengan kekasihnya, Raul Lamos dikhalayak ramai. Gambar Krisdayanti bercium dengan Raul Lamos tersebar seluruh internet dan media Indonesia.
Pelbagai pihak menyuarakan kecaman terhadap aksi tidak senonoh Krisdayanti dikhalayak ramai. Group 'Say No To Krisdayanti' dibina dengan menggunakan gambar profil ciuman mesra KD dan kekasihnya telah mendapat maklum balas sangat drastik. Belum pun 24 jam laman tersebut telah mencapai sebanyak 2,327 ahli dan memberi pelbagai komen. Teruskan membaca untuk melihat gambar Krisdayanti bercium dengan Raul Lamos.

Krisdayanti dan Raul Lamos
Krisdayanti dianggap berani bercium dengan kekasihnya, Raul Lamos biarpun umum mengetahui Raul Lamos masih suami Athalia. Ketika ditanya, Krisdayanti tidak kesah dengan imej buruk yang bakal diterima kerana apa yang penting bagi beliau ialah kebahgiaan hidupnya.
Tak sabar tunggu apa pula komen Athalia bila melihat suaminya, Raul Lamos bercium dengan Krisdayanti? Nasib baik lah Anang sudah ada pengganti.

Aksi bercium Krisdayanti dan Raul Lamos

Raul Lamos bercium dengan Krisdayanti dikhalayak ramai
Filed under: Berita
Leave a comment
DEAR READERS, Y U NO COMMENT !?
POPULAR POST IN LAST HOUR
- Isu Seksi : Rozita Che Wan Tempelak Dr Har, “Apa Saya Buat, Semua Salah”220
- Kerana Famous Amos, Negeri Di Hina Mana Semangat 1Malaysia?182
- Kronologi Pembunuhan Sosilawati Lawiya : Semua Tertuduh Dihukum Gantung !177
- (Gambar) Nia Ramadhani Kahwin Dengan Billionaire171
- Isu Video Terlampau : “Sakinah Tak Bogel, Masyarakat Dah Salah Sangka” – Anzalna162
- “Saya Rela Mati Dari Hidup Disumpah Ibu Kandung Sendiri” – Afiq Muiz142
ADVERTISEMENT
RECENT POSTS
- Kronologi Pembunuhan Sosilawati Lawiya : Semua Tertuduh Dihukum Gantung !
- Isu Video Terlampau : “Sakinah Tak Bogel, Masyarakat Dah Salah Sangka” – Anzalna
- Erin Malek Kini Matang, Mahu Lari Dari Dilabel Budak-Budak (8 Gambar)
- Isu Rumah Tangga : “Macam Mana Nak Hidup Bahagia?” – Erra Fazira
- Gambar Leuniey Natasha, Isteri Khairul Fahmi Kini Bertudung (4 Gambar)
- “Saya Rela Mati Dari Hidup Disumpah Ibu Kandung Sendiri” – Afiq Muiz
- “Eina Rasa, Mak Afiq Muiz Kurang Siuman Kot” – Eina Azman











July 24th, 2010 - 14:24
KD keterlaluan amat ya nggak punya hati dan nurani tuggu mereka bercerai dulu baru lu mesra2an di depan umum Kd dah gatel ya… Seperti prempuan yang tidak laku sja
:(:(:(
July 28th, 2010 - 09:59
apa sudah jadi gn artis skg ni.. mcmna mo jadi ikon peminat klu gni la jadahnya.. sedih amat oo .. KD keterlaluan…
July 31st, 2010 - 15:41
DASAR.. WANITA JALANG… jangan jangan kalo ke MEKAH cuma pesiar kaliii …. DASAR
July 31st, 2010 - 16:20
Jijik banget.
berani banget ya tuh orang ciuman di depan umum. Gak malu apa? [-(
Najis tra-la-la deh -____- :-\”
October 12th, 2010 - 12:38
Dasar ibu / janda yang tak sedar diri…
Lagak bagai perempuan murahan ( simpanan Raul ) aja
October 12th, 2010 - 12:40
Dasar ibu / janda yang tak sedar diri…
Lagak bagai perempuan murahan ( simpanan Raul ) aja
Amat kotor lagi jelik…..najissss….
March 17th, 2011 - 16:15
wah wah dah boleh pada marah2 ma krisdayanti. nanti malah dosa lho. bukankah KD itu Ciptaan Allah. Sang pencipta itu marah jika yang menciptakan dijelek2in ma sesamanya. semua harus istigfar