(Gambar) Ainul Aishah Seksi Tak Pakai Bra, Biar Betul?

ainul aishah, ainul aishah seksi, ainul aishah bogel

Ainul Aishah


Ainul Aishah, kenal ke? Ainul Aishah pernah berlakon filem Histeria, Nana Tanjung dan Otai serta drama Bong. Ainul Aishah menggamparkan dunia hiburan dengan gosip dari wartawan hiburan bahawa Ainul Aishah tak pakai bra sewaktu menghadiri majlis pelancaran drama Spa Qistina 29 Mac lalu.

Dalam majlis tersebut, Ainul Aishah memakai gaun satin merah jambu paras lutut yang memang agak seksi sesuai dengan imej beliau. Gosip timbul apabila gaun tersebut menunjukkan dengan jelas sesuatu yang boleh menyebabkan orang ramai mengatakan Ainul Aishah tidak pakai bra. Apa kata Ainul Aishah kepada media tentang ini?

ainul aishah, seksi, ainul aishah tak pakai bra, artis seksi

Ainul Aishah

“Gila tak pakai bra masa keluar, Itu baju saya sendiri. Baju itu menampakkan bahu, jadi saya buka tali bra. Disebabkan itulah bra tu semakin jatuh ke bawah. Saya pula asyik tarik bra saya ke atas, tapi saya tak tahulah pula nampak macam saya tak pakai ‘bra’. Lagipun, I don’t have boobs!”
“Dalam gambar mungkin nampak macam tak pakai. Baju tu longgar. Tak sangka akan nampak macam tu pula,”

Isu Ainul Aishah seksi tak pakai bra hanyalah salah faham semata-mata. Mungkin Ainul Aishah boleh mencuba sesuatu yang dipanggil strapless bra untuk pakaian dedah bahu sebegitu ataupon backless bra untuk pakaian dedah belakang. Elak kontroversi tingkat prestasi.

Comments

  1. Comment Removed: Offensive

  2. ainul dituduh x pakai bra walaupon sbenarnye dia pakai.tak pasal2 tanggung malu.die teraniaya.siapa yang menabur fitnah tu mmg kesian lah sebab budak ainul ni x penah kacau hidup orang,setiap kali die teraniaya ataupon dianaya org yang buat dia tu mesti kena balasan dgn cepat dan aku tau dia x penah doa apa2.aku kenal sgt dia nih.die penyabar orgnye,tak suke berdengki bkn minah sosial budak baik.korang2 yg buat forum atau blog ni kira tukang sebar gak ler.nasib korg ler kalau kome rasa kome tgh tabur fitnah dkt org tak salah baik kome buang je forum merapu ni.

  3. Princess says:

    klu dia pkai bra ok la tu..jgnlah mrh sgt..
    tp pelik gk yer??? klu pkai bra xkn tajam kt depan tu…len mcm jer yg tertonjol tu…kah..kah..kah..!!!~X(

  4. Kalau dia buka tali bra sekalipun, benda tu xkan nmpk terjojol mcm tu walaupun bra tu dah jatuh sbb ada lapisan span dan kain yg melindungi… Kita org prmpuan msti tau dan msti blh bezakan kan. Hrp lps ni dia lbh berhati2 dlm berpakaian.

  5. bra pun nk kecoh…rasenye kes artis x pakai bra ni dh basi beb…sbelum artis skrg…artis dulu dh gempak pasal kes bra ni….kesian ainul jd mangse dimalukan…..

  6. mulutlaser says:

    x kisah pun pake bra ke x pake ke hehe….da x pandai menari di kata lantai jongkang jongkit!! lau pakei elok2 ckt x le org nk mgata awk itu ini…cb pk ckt!!!

  7. mulutlaser says:

    nk pertahankn diri kena la tgok keadaan.dah awk pakai cam tu,org dok mgata senyap je le!!! org pun meluat lau awk kata itu ini.huh tah la ap nki jd ngn artis2 skrg ni??bih byk x btol dr yg elok. nk ckp slh,d biarkn ht sakit!

  8. dulu ye2 je cakap mak bapak tak bagi sexy.. now da sexy.. ape bende la minah ni.. ckp tak serupa bikin.. next time if ko tak nak nampak tali br tu, ko pakai la nipple tape bodoh!. tak la nampak macam xpakai. ke ko memamg tak pakai ko ckp ko pakai..puting stim..muahahahaha :P

  9. jgn la nak menipu,nampak sgt menipu,sy ne pompuan.tau la bezakan pakai bra atau x.da terang2x puting hang tu terjojol…kalau bra jatuh,d cr nye…tu da tahap kritikal.puting nampak..ape la nak jd..arts la ne melampau2x..sbb terlalu brani berpakaian seksi,da la miera liyana tu nampak cc tetek dia.makin melampau2x plak..nak buat tiger show terus xpe..ne dedah pun ala malu2x..baik bogel terus..tlg ambik perhatian!!!

  10. cikgayah says:

    A’AH BETAPA BODOH NYA AINUL NIE…NAMPAK SANGAT MENIPU..KALAU NAK MASUK NERAKA TAK PAYAH LA AJAK ORANG LAIN.NIE DISEBAB KAN KO BERPAKAIAN MACAM KAFIR ORANG LAIN PULA YANG DAPAT DOSA…MACAM PELACUR MURAHAN SAJA

  11. HAHA…namPak sangat menipunyer….kuikui
    muke artis ni cam kekampUngan la cikit…hahaah
    And baju pink tu macam baju tid0 mak sy aje…HAHAHA

  12. Alah.. tak perlu sibuk pasal dia,dia dah besa,
    apa yg lagi mustahak ko org jaga lah anak pempuan ko org, jgn lagi teruk dr dia..

  13. melati says:

    kami org perempuan ade “boobs”. And we not stupid. Artis suka menipu semata nak pertahankan diri. Menjalar2 dosa menipunya tu,

Speak Your Mind

*